Knuffelpaard Daisy | Knuffel van 30 cm | Kleur Beige | Byastrup

€ 57,95 incl. btw

184394

Dompel jezelf onder in een prachtige wereld van spel en verbeelding met ons byASTRUP® speelgoedpaard, Daisy! Dit elegante beige paardje van 30 cm is meer dan alleen een speeltje – het opent de poorten naar een betoverende wereld vol creativiteit en plezier.

Daisy betovert met haar zachte uitstraling en charmante details, zoals de zachte manen en staart van garen en de elegante PU-hoeven. Haar authentieke schoonheid en verstelbare benen zorgen ervoor dat kinderen verschillende houdingen en expressies kunnen verkennen tijdens het spelen.

Met het bijgeleverde zwarte nylon halster is het gemakkelijk om Daisy mee te nemen op avontuur, of het nu een uitstapje naar het park is, een bezoek aan vrienden, of een reis door de verbeelding. Ze staat altijd klaar om kinderen te vergezellen op nieuwe avonturen en ervaringen.

Maar Daisy is niet zomaar een speelgoedpaard – ze is ook een geliefde vriendin en een waardevolle speelkameraad. Door met Daisy te spelen, kunnen kinderen vriendschappen opbouwen, samenwerking leren en hun creativiteit en verbeeldingskracht versterken. Van het naspelen van riddertoernooien en prinsessenavonturen tot dagelijkse wandelingen en rennen, Daisy zorgt altijd voor extra speelplezier en opwinding.

Geïnspireerd door het stokpaard Beauty van byASTRUP®, heeft Daisy haar eigen unieke karakter en persoonlijkheid, wat haar de perfecte keuze maakt voor elke speelse ziel. Wie verdient het om samen met Daisy op avontuur te gaan?

Laat Daisy je meenemen op een avontuurlijke reis door je verbeelding. Waar je ook terechtkomt, Daisy zal altijd aan je zijde staan om onvergetelijke herinneringen en ervaringen te creëren die je nog jaren zult koesteren en delen.

Leeftijd vanaf 3 jaar

Inhoud: Paard met Halster

EAN: 5706798843946

SKU: 184394

Accessoires zijn los verkrijgbaar.

ByASTRUP

Nieuw product