Knuffelpaard Pixie | Knuffel van 30 cm | Kleur Bruin | Byastrup

€ 57,95 incl. btw

184393

Stap binnen in een magische wereld vol spel en avontuur met ons byASTRUP® speelgoedpaard, Pixie! Dit charmante, 30 cm grote, bruine paard is veel meer dan zomaar een speelgoedpaard – het is een uitnodiging tot eindeloze avonturen en creatief spel.

Met zijn zachte uitstraling en verfijnde details, zoals de manen en staart van garen en elegante PU-hoeven, straalt Pixie een authentieke schoonheid uit die de verbeelding en harten van kinderen weet te vangen. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat Pixie bijzonder maakt – zijn verstelbare benen geven kinderen de vrijheid om verschillende houdingen te ontdekken en hun eigen unieke verhalen te creëren tijdens het spelen.

De meegeleverde zwarte nylon halster maakt het gemakkelijk om Pixie overal mee naartoe te nemen. Of het nu een uitstapje naar het park is, een bezoek aan vrienden, of een avontuurlijke reis, Pixie is altijd klaar voor nieuwe belevenissen en avonturen.

Pixie is niet alleen een speelgoedpaard, maar ook een trouwe vriend en waardevolle speelkameraad. Door te spelen met Pixie kunnen kinderen vriendschappen ontwikkelen, leren samenwerken en hun creativiteit en verbeelding vergroten. Of het nu gaat om riddertoernooien, prinsessenavonturen of gewoon dagelijks spel, Pixie zorgt altijd voor meer plezier en opwinding.

Pixie heeft een unieke persoonlijkheid, maar lijkt op het stokpaardje Alicia van byASTRUP®, waardoor het de perfecte keuze is voor je kleine zus, broer, of misschien zelfs voor jezelf. Wie verdient een Pixie?

Neem Pixie mee op een reis door de verbeelding. Waar je ook terechtkomt, Pixie zal er altijd zijn om onvergetelijke herinneringen en ervaringen te creëren die je nog jaren zult koesteren en delen.

Leeftijd vanaf 3 jaar

Inhoud: Paard met Halster

EAN: 5706798843939

SKU: 184393

Accessoires zijn los verkrijgbaar.

ByASTRUP

Nieuw product