Stokpaard grijs | Byastrup Blaze | Realistische uitvoering

€ 79,95 incl. btw

184353

Grijze stokpaard Blaze van byastrup!

Binnenkort in de collectie.

  •  Realistische uitstraling
  • Hoge kwaliteit
  • Leeftijd vanaf 3 jaar
  • Geschrik voor hobby Horsing

Meer details

Nieuw product

Verwen je avontuurlijke kinderen met Blaze, het nieuwste stokpaard in de byASTRUP® Hobby Horse-familie. Dit prachtige grijze stokpaard met zwarte manen is ontworpen om de verbeelding en creativiteit van jonge ontdekkingsreizigers te stimuleren.

Blaze biedt een realistische speelervaring dankzij de open bek, perfect voor rollenspellen met een hoofddeksel of bij het voeren met de byASTRUP®-voederset. De opvallende schaduweffecten voegen een extra vleugje realisme toe, waardoor het voelt alsof je met een echt paard speelt.

De nylon manen van Blaze zijn ideaal om te stylen. Kinderen kunnen vlechten, rozenknoppen toevoegen en hun creativiteit de vrije loop laten. Met de byASTRUP® verzorgingsset kunnen ze Blaze borstelen en verzorgen, wat niet alleen leuk is, maar ook hun fijne motoriek ontwikkelt. Dit stokpaard nodigt kinderen uit om zich onder te dompelen in fantasierijke avonturen.

Of het nu gaat om ridders, ontdekkingsreizigers of paardentrainers, Blaze is de perfecte metgezel voor eindeloos speelplezier. Het is niet zomaar een speelgoed, maar een middel om spelenderwijs te leren en te groeien.

Blaze wordt geleverd met een hoofdstel inclusief bit, en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. LET OP: Dit stokpaard heeft geen staart.

Geef je kind een stokpaard dat niet alleen vermaakt, maar ook hun ontwikkeling ondersteunt. Blaze opent de deur naar een wereld van mogelijkheden vol avontuur en creativiteit.