Stokpaard hindernis Cavaletti | Hoge kwaliteit van Byastup

€ 49,95 incl. btw

184378

Til je stokpaardentraining naar een hoger niveau met onze byASTRUP® stokpaard cavaletti hindernis. Deze set bevat een deelbare balk met witte en groene strepen, die op drie verschillende posities kan worden geplaatst: in het midden of op elk been. Dit biedt veelzijdige trainingsmogelijkheden.

Creëer je eigen springparcours door extra balken aan te schaffen. Met ruimte voor maximaal drie balken tegelijk kun je de training aanpassen aan de individuele behoeften van je stokpaard en de gewenste moeilijkheidsgraad.

byASTRUP® combineert plezier en leren met onze stokpaard cavaletti hindernis. Deze hindernis uniek maakt, is het stapelbare ontwerp.

Je kunt een gepersonaliseerd parcours bouwen door meerdere stokken* op verschillende hoogtes of in diverse formaties te stapelen.Dit stelt je in staat de training af te stemmen op de behoeften van je stokpaard.

Experimenteer met verschillende hoogtes en stijlen om de vaardigheden van je stokpaard te versterken en een sterke band met hen op te bouwen. De kwaliteit en het ontwerp van onze cavaletti sprongen tonen ons streven naar het leveren van eersteklas producten, speciaal gemaakt voor de wereld van stokpaarden.

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je stokpaard avonturen met de byASTRUP® stokpaard cavaletti sprong—een must-have voor elke trainer die speelse uitdagingen zoekt.

* Een set met twee losse stokken is apart verkrijgbaar.

Nieuw product