Stokpaardenstal voor 2 Stokpaarden - Veilig & Stijlvol | byASTRUP®

€ 88,95 incl. btw

184380

LET OP: DEZE NIEUWE PAARDENSTAL VERWACHTEN WIJ NA 15 OKTOBER TE KUNNEN LEVEREN. BESTELLEN KAN ECHTER NU AL EN IS OOK AAN TE RADEN WANT DE AANTALLEN ZIJN BEPERKT!

Berg je stokpaarden veilig en georganiseerd op met onze ruime Stokpaardenstal voor 2 stokpaarden van byASTRUP®. Deze robuuste en functionele stokpaardenbox is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest toegewijde stokpaardliefhebbers, en is ideaal voor zowel privéwoningen als instellingen.

Met ruimte voor maar liefst vier stokpaarden, kun je je hele stokpaardenverzameling op één plek bij elkaar brengen. De meegeleverde twee voederbakken/hooiruiven zorgen ervoor dat je stokpaarden altijd toegang hebben tot vers voer en hooi, zodat ze goed verzorgd en verwend worden.

Net als onze Stokpaardenbox voor 2 stokpaarden, is dit model gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen speelse kinderen. Het hek kan niet geopend worden, waardoor de stokpaarden veilig in de box blijven, terwijl ze toch gemakkelijk toegankelijk zijn voor spel en verzorging.

De elegante Scandinavische stijl past perfect in elke speelruimte of kamer en voegt een stijlvolle touch toe aan je stokpaardenopslag. Met onze Stokpaardenbox voor 4 stokpaarden krijg je niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een prachtige aanvulling op je huis of instelling.

Geef je stokpaarden de opbergruimte die ze verdienen en creëer een georganiseerde en uitnodigende speelruimte met onze Stokpaardenstal voor 4 stokpaarden van byASTRUP®.

Nieuw product