Knuffelpaard Lucky | Grijze Knuffel van 30 cm | Byastrup

€ 57,95 incl. btw

184392

Dompel jezelf onder in een wereld vol fantasie en avontuur met ons byASTRUP® speelgoedpaard, Lucky! Deze prachtige 30 cm grijze pony is niet zomaar een speelgoedpaard - het is jouw toegangspoort tot een magisch universum van speelplezier en creativiteit.

Met zijn vriendelijke uitstraling en charmante details zoals de zachte garen manen en staart, en stijlvolle PU-hoeven, straalt Lucky een authentieke schoonheid uit die de verbeelding en harten van kinderen weet te betoveren. Maar het is niet alleen zijn uiterlijk dat Lucky speciaal maakt – zijn verstelbare poten zorgen voor verschillende houdingen en gezichtsuitdrukkingen, waardoor kinderen nog meer speelmogelijkheden ontdekken.

Dankzij het meegeleverde zwarte nylon halster is Lucky gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Of het nu een uitstapje naar het park is, een bezoek aan vrienden of een spannende reis door de fantasiewereld, Lucky staat altijd klaar voor nieuwe avonturen.

Lucky is echter meer dan een speelgoedpaard - hij is een trouwe vriend en een waardevolle speelkameraad. Door te spelen met Lucky kunnen kinderen vriendschappen opbouwen, samenwerken en hun creativiteit en verbeeldingskracht vergroten. Of het nu gaat om riddertoernooien, prinsessenavonturen of dagelijkse speelmomenten zoals wandelingen en races, Lucky zal er altijd zijn om het spelen nog leuker en spannender te maken.

Lucky is geïnspireerd op de hobby horse Sky van byASTRUP®, waardoor hij perfect is voor je jongere zus, broer of misschien wel voor jezelf. Wie gun jij een Lucky?

Ga op reis door de wereld van de verbeelding met Lucky. Waar je ook terechtkomt, Lucky zal altijd aan je zijde staan om onvergetelijke herinneringen en ervaringen te creëren die je nog jarenlang zult koesteren en delen.


Leeftijd vanaf 3 jaar

Inhoud: Paard met Halster

EAN: 5706798843922

SKU: 184392

Accessoires zijn los verkrijgbaar.

ByASTRUP

Nieuw product